Što dobivam članstvom u KEK-u?

Članstvom u udruzi KEK ostvarujete popust od 20% na sva naša iskustva i proizvode! Popust je primjenjiv na sve filmove u VR kinu KEK, te na sve knjige, filmove na DVD-u, fotografije, postere i druge proizvode u KEK trgovini. Ali ono najvažnije, uplatom članarine podržavate naš rad i omogućujete nam da radimo bolje i veće projekte!

Godišnja članarina iznosi €2. Članom se postaje ispunjavanjem pristupnice i plaćanjem godišnje članarine. Pristupnica i upute za uplatu nalaze se niže.

Podržavajući članovi nemaju pravo glasa na Skupštini niti mogu birati ni biti birani u tijela upravljanja Udrugom već materijalno ili na druge načine doprinose ostvarivanju ciljeva Udruge.

Ispuni pristupnicu

Članom KEK-a postaje se ispunjavanjem pristupnice i plaćanjem godišnje članarine prateći upute niže.

*Za osobu mlađu od 14 godina pisanu izjavu o učlanjivanju u udrugu daje zakonski zastupnik ili skrbnik, a za maloljetnu osobu s navršenih 14 godina zakonski zastupnik ili skrbnik daje pisanu suglasnost.

Kako uplatiti članarinu

Iznos od €2 možete uplatiti putem bankovnog transfera ili PayPal-a. Molimo da prvo ispunite pristupnicu i potom izvršite uplatu. Članarina je aktivna tek po primitku uplate, nakon čega na Vašu email adresu šaljemo informacije o korištenju 20% popusta.

Uplatom na račun

Klub za ekspedicionizam i kulturu,
Dragutina Kalea 2, 10000 Zagreb
IBAN: HR8823600001101668914
Poziv na broj: datum uplate
Svrha: članarina – ime i prezime

Putem PayPal-a