Piše: Davor Rostuhar

Što je ljubav? Razlikuje li se njeno značenje od kulture do kulture? Postoji li riječ ljubav u svim jezicima? Ne znamo niti mi, ali želimo istražiti.

Anđela i ja putovali smo cijelu 2019. godinu oko svijeta i kombinirali naše uživanje sa projektom – istraživanje ljubavi kroz razne kulture! Naziv projekta: „Ljubav oko svijeta“. Posjetili smo dvadesetak posve različitih kultura i u svakoj kulturi pronašli parove kroz čije priče ćemo nastojat ispričati priču njihovu viziju ljubavi.

Posjetiti smo razne kulture na svim kontinentima, od lovaca i sakupljača do modernih zajednica. Obuhvatili i romantičnu ljubav i slobodnu, virtualnu, platonsku, istospolnu itd. Uspjeli smo kroz dvadeset različitih kultura zaroniti u što veću raznolikost ljubavi na našem planetu.

Prati nas

Postani član naše udruge KEK i ostvari pristup blogovima koje pišem svaki tjedan.
O stvarima koje se događaju iza kulisa projekta, o razmišljanjima i planovima koje imamo.

Moje istrenirano fotografsko oko i pero nazubljeno na stranicama i stranicama ispisanih reportaža za National Geographic, Meridijane i sl. garantiraju kvalitetan materijal! I znam da naše Pleme sanjara to zna i cijeni. Zato smo odlučili da ćemo za vrijeme novog projekta Ljubav oko svijeta pisati blogove samo za članove KEK-a.

Dnevnik Ljubavi oko svijeta

Svaki tjedan pišemo zanimljive blogove. Želiš li vidjeti sve blogove koje smo objavili posjeti stranicu našeg dnevnika.