fbpx

1. DVD

Film možete naručiti OVDJE kao zasebni proizvod ili u kompletu s knjigom ‘Ljubav oko svijeta’ OVDJE po promotivnoj cijeni od €31,60.

2. Kino projekcije

Tijekom druge polovice 2021. godine film je bio u kino distribuciji širom Hrvatske. Pogledalo ga je gotovo 17.000 gledatelja na 250 projekcija, te je bio najgledaniji domaći film te godine. Iako je kino distribucija završila, film se povremeno prikazuje u kinima diljem Hrvatske.

3. Online

Film trenutno nije dostupan na niti jednoj online platformi jer je još uvijek u svjetskoj televizijskoj distribuciji, a televizijske kuće neće kupiti film koji je dostupan online. Prava za svjetsku TV distribuciju dijelimo sa našim partnerima njemačkom producentskom kućom Autentic i hrvatskom kućom Drugi Plan.

4. TV

Film ‘Ljubav oko svijeta’ premijerno je prikazan na prestižnoj francusko-njemačkoj televiziji ARTE 14. veljače 2021. i od tada do danas emitirana je na raznim TV programima od Švicarske, Estonije, Grčke pa sve do Tajlanda.

Početkom 2022. film je u dužem obliku prikazan i na HRT-u a repriza je održana u srpnju 2022. godine.

Komentari su zatvoreni.

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.