fbpx

Sanjamo, putujemo, istražujemo, pišemo, fotkamo i na kraju vam o svemu tome pričamo kroz razna predavanja kojih smo do sada imali preko 300. Naš član, poznati avanturist, putopisac i fotograf Davor Rostuhar objavio je 6 knjiga, preko 200 reportaža i 10,000 fotografija u raznim tiskovinama kao što su National Geographic Hrvatska, Meridijani, Geo i sl. Obišli smo 160 škola u kojima smo pokušali prikazati svijet onakvim kakvim ga mi vidimo – kao čudesno, šareno i napose jedinstveno mjesto u Svemiru, puno prekrasnih ljudi, običaja i raznolike kulturne i prirodne baštine.

Ciljevi svih naših projekata su: NADAHNUTI – prikazati svu ljepotu i raznolikost svijeta i Hrvatske – posebno kulture i prirode EDUCIRATI – upozoriti na to koliko je ta raznolikost bitna za zdravlje Planeta i koliko je krhka MOTIVIRATI – pokrenuti i potaknuti na ostvarivanje svojih i tuđih snova i aktivno sudjelovanje zajednici i u stvaranju zdravijeg i sretnijeg svijeta.

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.