fbpx

Ljubav oko svijeta / Love Around the World – DVD

Ljubav oko svijeta
autori: Anđela Rostuhar, Davor Rostuhar

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, ovaj zapanjujući dokumentarac prikazuje nam 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna, ali kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

Film predstavlja uzbudljiv kolaž subjektivnih iskaza ljudi koji dolaze iz različitih geografskih, ekonomskih i političkih konteksta i prati sve faze njihovih odnosa – od trenutka kad su se upoznali ili imali prvi spoj, preko odluke da se vjenčaju ili zajedno usele te njihovih kasnijih borbi i izazova pa sve do sadašnjeg trenutka. Svi su protagonisti odgovarali na sličan set pitanja – od toga kako su se upoznali, kako su se osjećali na početku veze, kako bi sada opisali svoje osjećaje do toga što očekuju od svojih partnera i partnerica, koje su njihove snage, a koje slabosti, kako pristupaju problemima i borbama, te na kraju – što za njih znači ljubav.

11,90  (89,66 kn)

Opis

FORMAT: DVD
TRAJANJE: 75′
PODNASLOVI: Hrvatski, Engleski
UPOZORENJE: Zakonom su zaštićena sva prava proizvođača i vlasnika snimljenog djela na ovom DVD-u. Zabranjeno je njegovo neovlašteno presnimavanje, umnožavanje, montiranje, razmjena, davanje u zakup, javno ili neko drugo prikazivanje. Svaki takav postupak direktna je povreda prava vlasnika snimljenog djela.

FILMSKI TIM

SCENARISTI I REDATELJI: Anđela Rostuhar, Davor Rostuhar
KAMERA – CINEMATOGRAF: Davor Rostuhar
MONTAŽER: Ivan Živalj
ASISTENT MONTAŽE: Marin Nekić
MUZIKA: Nenad Kovačić (Skladatelj), Teresa Campos (Vokali), Darragh Quinn (Violina), Nils Peschanski (Sintesajzeri)
MIKS MUZIKE: Nenad Kovačić, Raphael Hardy
GRAFIČKI UREDNIK: Salem Kapić Kantardžić
MIKS ZVUKA: Frano Homen
KOLORIST: Salem Kapić Kantardžić
SNIMKE IZ OSOBNE ARHIVE: Domagoj Blažević
PREVODITELJI I TUMAČITELJI: Zrinka Radić, Abdelrahim Abuwarda, Amir Kaboli, Baktygul Chockconova, Enrico Michelotto, Anoushka Sharma, Mehak Saini, Pawan Ranta, Ramdayal Yadav, Sadama Rada, Reiko Naka, Carlos Cordero, Mezei Dragos Andrei, Barbara Kiere, Goran Mihajlović, Baritsica Matis, Enrico Callado, Aline Scaglione Dantas, Peter Marampei Nkurrunah, John Paul Kiwanuka, Kennedy Gomma, Eric Baringo Lemungesi, Chouaib, Djimrangar Tousde, Bubba, Robert Kaunatjike, Vanja Zenzerović, Marija Šimag, Petra Petrač, Dunja Bahtijarević, Dinko Kreho. Eric Bergman
KONZULTANTICA DRAMATURGIJE: Jasna Žmak
KREATIVNA KONZULTANTICA: Anna Rohde-Seyfried
ASISTENTICE PRODUKCIJE: Julia Goering, Carla Brummer, Valerija Povalec, Paula Brečak
IZVRŠNI PRODUCENT AUTENTIC: Jan Bullerdieck
UREDNICI BR: Matthias Leybrand, Carlos Gerstenhauer
UREDNICI ARTE: Katja Ferwagner
PRODUCENTI AUTENTIC: Patrick Hörl, Andreas Martin
PRODUCENTI DRUGI PLAN: Nebojša Taraba, Miodrag Sila
PRODUCENTI KEK: Anđela Rostuhar, Davor Rostuhar
PRODUKCIJA: Autentic Production, Drugi Plan, KEK
U SURADNJI S: BR, ARTE

VIŠE O PROJEKTU LJUBAV OKO SVIJETA

Dodatne informacije

Težina 0,071 kg
Dimenzije 19x13x0,7cm

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.