fbpx

Davor Rostuhar – Samo nek’ se kreće!

Samo nek’ se kreće!
autor: Davor Rostuhar

„Sjeli smo na bicikle i krenuli. Nema se tu, zapravo, što više reći. Između ideje i ostvarenja stoji jedan mali korak. Krenuti! Samo to, a potom će sve doći na svoje. Nema veze što smo imali samo 19 godina, jeftine bicikle i lagan džep. Imali smo ideju. Putovanje. Biciklom do Egipta. Bilo gdje. Život kao putovanje. Ugodna simfonija ceste, bezbroj novih kilometara, ljudi i krajeva. Ma put… Samo to.“

16,90  (127,33 kn)

Opis

Knjiga “Samo nek’ se kreće!” autora Davora Rostuhara prati 8000 kilometara, 283 dana, 12 zemalja, 3 kontinenta, 2 bicikla, 1 cilj, Put…

Iz knjige samo nek se kreće

Oslobođeno sam volio pustinju koja me grlila svojim toplim rukama. Osjećao sam kako joj srce kuca i kako je to moje srce. Bio sam joj zahvalan jer je puna razumijevanja i širokogrudna. Tako je vješto njen vjetar brisao postojanost sa svega i istovremeno mu davao životni dah smisla. Tako je prijateljsko utočište pružala za nemirnu dušu umornog putnika.

Pogledaj i ostala izdanja autora Davora Rostuhara.

Info

Hrvatsko izdanje [Croatian edition]
256 stranica
154 fotografije
Meki uvez
Dimenzije: 21×15 cm

Dodatne informacije

Težina 0,403 kg
Dimenzije 21x15cm

U ludilu terorizma i suočavanja Europe s imigrantskim valom ova knjiga (p)ostaje aktualnijom nego ikada. Nekad sam ju čitao nadajući se i sam proći barem djelić tog puta, danas ju čitam pokušavajući shvatiti zašto dobrog dijela toga puta više nema. Al samo nek se kreće, već će Put iskrsnuti pod nogama.

Kristian, Goodreads

Svakako preporučam ovaj optimističan, zanimljiv i nadasve neobičan putopis koji šalje poruku da nam za ostvarenje naših snova nije potrebno puno novaca, već samo vjera u njih i hrabrost usuditi se.

Olesya, Goodreads

Odlična knjiga i još bolji pothvat. Sviđa mi se opisivanje svih događaja, bez pretjeranih detalja ali opet bez preskakanja bitnoga. Odličan putopis koji može motivirati svih da barem jedan djelić Davorove pustolovine sami provedu.

Peter Polić, Goodreads

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.