fbpx

Zagrebačka premijera predavanja na Valentinovo!

Nakon što su film, knjiga i izložba fotografija „Ljubav oko svijeta“ obišli i osvojili Hrvatsku i šire, Davor Rostuhar priča priču ljubavi na posve nov način, u svom omiljenom formatu multimedijalnog predavanja.

Edukativno, zabavno i inspirativno, ovo je predavanje nešto poput dužeg TED-talka, popraćenog s puno više raznovrsnog sadržaja – multimedijalni dokumentarac uživo. Idealan dejt za Valentinovo!

Svjetska premijera izvedena je na sveučilištu Cambridge u prosincu 2022., a hrvatskoj će publici biti premijerno izvedeno za Valentinovo 2023. u Maloj dvorani Lisinski.

ULAZNICE

*KEK članovi ostvaruju 40% popusta na ulaznice. Popust je moguć ostvariti isključivo kupovinom na blagajni Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, uz predočenje e-mail potvrde o članstvu. U slučaju da ne možete pronaći e-mail potvrde, obratite nam se na asistent@rostuhar.com.

Komentari su zatvoreni.

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.