fbpx

Davor Rostuhar

Osnivač i trenutni predsjednik KEK-a putuje u najzabačenije dijelove svijeta, piše, fotka i drži predavanja o svemu što je na putu naučio. On je kreativna žila KEK-a i naš glavni pokretač. Davor voli daleke zemlje, a do sad ih je proputovao 117. Voli planine, inspirativne ljude i omlet sa svime. Ne voli gubiti vrijeme i nestrpljiv je. Sve je dobre projekte osmislio i sve velike odluke donio hodajući. Više o njemu pročitajte ovdje.


Anđela Rostuhar

Od relativno nedavno Davorova supruga, neslužbena izvršna direktorica Svemira. Od kad se pridružila timu 2014. godine, vodi sve KEK-ove projekte, od financiranja, preko operative i komunikacije do najsitnijih detalja. U sklopu zadnjeg projekta „Ljubav oko svijeta“ okušala se i u pisanju, režiji, montaži i ostalim poslovima na filmu, te naravno briljirala. Ovaj projekt otkrio joj je ljubav prema filmu, pa željno iščekujemo kakve će još genijalne stvari stvoriti.


Valerija Povalec

Nakon petnaestogodišnje karijere u turbulentnom korporativnom okruženju, odlučila je preći u neprofitni sektor i pridružila se našem omanjem timu. Njezino dugogodišnje iskustvo u svijetu marketinga pomaže nam u pronalaženju sponzora za naše projekte i dekodiranju raznih fraza za koje nikada nismo čuli.


Paula Brečak

Friška sociologinja koja se nakon godina studiranja u inozemstvu vratila u Hrvatsku sa željom da se bavi stvarima u koje zaista vrijednosno i vjeruje. Promptno se pridružila KEK timu gdje radi na istraživanju, projektima i pruža perspektivu novih generacija.


Ružica Rostuhar

Bavi se računovodstvom, papirima i svime onime o čemu mi ne znamo ništa. Dešifrira sve zakone i upute, špota nas za rokove i zaista je napisala mnogo putnih naloga u svojoj volonterskoj karijeri u KEK-u.


Marijan Rostuhar

Majstor pakiranja i dostave. Poznat u poštama diljem Zagreba pod nadimkom gospodin Kek. Volontira u KEK-u od kada je službeno otišao u mirovinu 2013. godine, i s ponosom možemo reći da uz njegovu pomoć sve knjige stignu tamo gdje trebaju ne samo u roku, nego često i prije njega.

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.