fbpx

Potopljeni dvorac – Limited Edition

3.000,00  (22.603,50 kn)

Na zalihi

Opis

Potopljeni dvorac

Kako bi prikazao najljepši dvorac Trakošćan na dosad neviđen način, autor se poslužio maglom, ali ovaj put nije htio da dvorac izroni iz magle, nego da njena granica bude tik iznad dvorca — da se dvorac nazire, a ostatak krajolika ne, te da građevina djeluje kao da je potopljena. To mu je uspjelo iz šestog pokušaja.

Limited Edition

U projekt ‘Hrvatska iz zraka’ uloženo je mnogo truda. Neke su fotografije nastale usputno, za vrijeme istraživačkih letova, ali većina fotografija snimana je ciljano, u posebnim trenucima svjetla i meteoroloških prilika. No nekoliko motiva bilo je potrebno loviti dulje vrijeme i na njihovo stvaranje potrošeni su deseci sati leta. Poneki prizori snimani su se iznova i iznova, sve dok nije postignut cilj – posve unikatna i neponovljiva fotografija.

Limited Edition Fotografije izašle su u časopisu National Geographic Hrvatska, u fotomonografiji, a postavljene su i na izložbi ‘National Geographic – Hrvatska iz zraka’. Radi zaštite od pretjerane reprodukcije, motivi nisu dostupni za otkup turističkim i fotografskim agencijama. Moguće ih je nabaviti samo u posebnom, visokokvalitetnom otisku, a maksimalna je reprodukcija od pet komada po motivu! Svaka je fotografija ručno potpisana i numerirana, a na njenoj poleđini autor je rukom ispisao priču o tome kako je nastala. Dolazi s certifikatom i potvrdom da se neće umnožavati u više od pet primjeraka.

Limited Edition Fotografija ‘Potopljeni dvorac’ dostupna je u još četiri primjerka.

Dodatne informacije

Težina 1,2 kg
Dimenzije 90x60cm

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.