fbpx

Motivacijska predava Davor Rostuhar uglavnom održava za poslovne ljude – na konferencijama, simpozijima, team buildinzima, unutar firme… Najčešće se obraća članovima uprave i menadžmenta, prodaje i marketinga, ali pričao je i ljudima na raznim funkcijama u raznim zanimanjima – od revizora i bankara do sportskih djelatnika i vojnika. Sve njih najviše zanima jedan aspekt Davorovog portfolia – kako je uspio doći na Južni pol, hodajući 47 dana kroz najekstremniji okoliš na svijetu, posve sam, bez ikakve podrške.

To je bio i glavni smisao projekta „Polarni san“ – istražiti što čovjek treba napraviti da bi postigao neki ambiciozan cilj, da bi ostvario svoje snove. Da bi to saznao, Davor je sam sebi postavio cilj daleko izvan svoje komforne zone, na sam kraj svijeta, na Južni pol – i proučavao vlastiti proces kroz taj, prije svega mentalni izazov: kako je svladavao prepreke, pobjeđivao strahove i probijao krize. Sve što je naučio, a što se može primijeniti na bilo koji poslovni ili životni projekt, dijeli sa zainteresiranima u tom intenzivnom motivacijskom predavanju.

Ukoliko ste zainteresirani da Davor održi predavanje i u vašem prostoru, klubu, školi, firmi… molim javite se asistentici Valeriji (kontakt) za predbilježbe i rezervacije termina.

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.