fbpx

JAVNA PREDAVANJA

Posvuda. To su predavanja koja sami organiziramo u raznim javnim prostorima, knjižnicama, kulutnim centrima, kinima… ili dolazimo na poziv domaćina. Kroz ta predavanja Davor Rostuhar nastoji biti i edukativan i poticajan, ali pomalo i zabavan, jer ipak je riječ o javnom nastupu. Najmanje predavanje bilo je u maloj knjižnici u malom mjestu Sali na Dugom otoku, gdje ne stane niti 10 ljudi ali ih se naguralo 20, a najveće predavanje do sada bilo je u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski koja se napunila dva puta za redom – ukupno 3200 ljudi!

EDUKACIJSKA PREDAVANJA

Davor Rostuhar dolazio je u učionice i na pozive privatnih i javnih škola, a bio je angažiran i od Ministarstva obrazovanja da održi predavanja po cijeloj Hrvatskoj, od malih sredina u zapostavljenim regijama Hrvatske do najvećih gradova. Ta se predavanja ponekad odvijaju u učionicama za 10-20 učenika, a ponekad u dvoranam gdje se okupi cijela škola. Tu je poseban naglasak na edukaciji. Razni edukativni sadržaji zapakirani su u uzbudljive priče o pustolovina u najudaljenije krajeve našeg planeta. Privilegija je kada čak i inače najnezainteresiraniji učenici slušaju s velikim zanimanjem.

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.