fbpx
ljubav-oko-svijeta-film-davor-rostuhar

O filmu Ljubav oko svijeta

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, ovaj dokumentarac prikazuje 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna, ali kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.


Projekcije će se održati u Kinu SC u Zagrebu od 25. do 27.6. prema sljedećem rasporedu:

 • Petak, 25.06.2021. – 20h (svečana KEK premijera i razgovor s autorima filma)
 • Subota, 26.06.2021. – 16h
 • Subota, 26.06.2021. – 18h
 • Subota, 26.06.2021. – 20h (projekcija i razgovor s autorima filma)
 • Nedjelja, 27.06.2021. – 16h
 • Nedjelja, 27.06.2021. – 18h
 • Nedjelja 27.06.2021. – 20h (projekcija i razgovor s autorima filma)


Pogledaj trailer


Sve projekcije filma u 20h bit će popraćene Q&A razgovorom s autoricom i autorom filma i projekta, Anđelom i Davorom Rostuharom.

Na svim projekcijama bit će moguće kupiti sve knjige Davora Rostuhara po najpovoljnijim cijenama, kao i najnoviju knjigu Ljubav oko svijeta.


Nakon što kupite svoje ulaznice, sustav automatski blokira po jedno sjedalo sa svake strane vaše skupine ulaznica te se tako osigurava razmak između posjetitelja. Nema potrebe da sami ostavljate razmak pri kupnji, jer su prazna sjedala koja osiguravaju razmak već označena kao prodana. Broj trenutno dostupnih ulaznica nije realan, budući da će dio tih mjesta biti blokiran za održavanje epidemiološki preporučenog razmaka među posjetiteljima.

Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Nošenje higijenskih maski obavezno je unutar prostora Studentskog centra. Molimo ponesite vlastite maske.

Događaj će biti sniman i fotografiran za potrebe promocije, svi posjetitelji svojim dolaskom potvrđuju da su suglasni s time te pristaju na fotografiranje.

4 komentara na “Svečana KEK premijera filma ‘Ljubav oko svijeta’”

 1. Anonimno napisao:

  Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

  ?????????????????????

 2. Anonimno napisao:

  Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
  Personal Loans (Secure and Unsecured)
  Business Loans (Secure and Unsecured)
  Consolidation Loan and many more.

  Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
  financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
  Phone number: +917428831341 (Call/What’s app)

 3. Anonimno napisao:

  Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno vrijeme za dobivanje zajma, uzmite božićni zajam po kamatnoj stopi od 3%. Otplata počinje tri mjeseca nakon što ste sigurno primili zajam, želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da se zahvalim đakonu Frankie Vladimiru. Dobila sam zajam od nje prošli mjesec da platim svoje račune za kraj godine, kao majka, savjetovat ću svakome kome treba zajam da se obrati đakonu Franku Vladimiru za dobro djelo koje je učinila u mom životu. Ovo su njezini kontakt podaci putem WhatsAppa: (+ 13475741807) putem e-maila: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

 4. Anonimno napisao:

  Sretna vam Nova godina svima, ja sam gđica Ivan Marković iz Hrvatske, samohrana sam majka troje djece, radim kao medicinska sestra u (KBC Zagreb) imam 37 godina, ovo sam stvarno uzela sebi ove godine 2022. Moram obavijestiti širu javnost kako sam dobila pomoć od gospođe BOŽENE DOBRAŠIN. Tražio sam način da uložim u Hrvatsku sa svojom ušteđevinom pa sam vidio oglas za svjedočanstvo na sigurnom forumu, kontaktirao sam je i dala mi je točan ideal koji sam tražio, a srećom i ona je bila pravi zajmodavac koji je dao Zajam s kamatom od 3% s dobrom reputacijom. Dobio sam kredit od 25.000 eura na rok otplate od 10 godina, a otplata počinje tri mjeseca nakon što sam dobio kredit, pa sam kredit dodao teško zarađenom novcu za ulaganje. Iskreno, ovo je stvarno i odlučio sam to podijeliti ovdje, pa ako trebate zajam ili želite uložiti svoj novac, možete je slobodno kontaktirati putem e-maila: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com WhatSapp: +1347574180

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Čitajte dalje

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.