fbpx

Ljubav oko svijeta se nastavlja! U nastavku projekta istražujemo ljubav na području Hrvatske i Balkana. Zanimaju nas posebne i zapanjujuće istine iz naših podneblja, zanimaju nas vaše priče!

Tražimo ljubavne priče vrijedne zapisivanja i dokumentiranja, priče koje govore o zaljubljenosti i ljubavi, o dubokim emocijama i kulturološkim obrascima, o izazovima i uspjesima, prekidima i rastavama, predrasudama okoline i društva, priče koje svjedoče o jačini i veličini ljubavi, pokazuju kako nas ljubav povezuje, a istovremeno čini unikatnima…

Ljubav oko svijeta okuplja različita ljudska iskustva u sociološki i antropološki nastrojenom projektu. Istražujemo kako ljubav postoji, mijenja se i doživljava u različitim društvima i sredinama. Želimo otkriti i dokumentirati kako se ljubav predstavlja u našim podnebljima, što ona ljudima i njihovoj okolini znači, te kako se naše kulture odnose prema ljubavi, romantičnim i intimnim odnosima kada se oni uklapaju u društvo, a kako kada se ne uklapaju.

Ispričajte nam zašto je baš vaša ljubavna priča posebna – ako ste se upoznali na neki neobičan i jedinstven način; ako ste zajedno prebrodili neke nedaće, izazove, predrasude društva ili okoline; ako se vaša ljubav s vremenom promijenila ili je promijenila vas… I na kraju, recite nam što za vas znači ljubav.

Šaljite nam svoje priče, a one najbolje i najrelevantnije za prikaz ljubavi u kulturi i društvu kontaktirat ćemo za potencijalno sudjelovanje u filmskom ili književnom nastavaku projekta Ljubav oko svijeta!

POŠALJI SVOJU PRIČU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.