fbpx
ljubav-oko-svijeta-film-davor-rostuhar

O filmu Ljubav oko svijeta

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, ovaj dokumentarac prikazuje 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna, ali kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.


Projekcije će se održati u Kinu SC u Zagrebu od 25. do 27.6. prema sljedećem rasporedu:

 • Petak, 25.06.2021. – 20h (svečana KEK premijera i razgovor s autorima filma)
 • Subota, 26.06.2021. – 16h
 • Subota, 26.06.2021. – 18h
 • Subota, 26.06.2021. – 20h (projekcija i razgovor s autorima filma)
 • Nedjelja, 27.06.2021. – 16h
 • Nedjelja, 27.06.2021. – 18h
 • Nedjelja 27.06.2021. – 20h (projekcija i razgovor s autorima filma)


Pogledaj trailer


Sve projekcije filma u 20h bit će popraćene Q&A razgovorom s autoricom i autorom filma i projekta, Anđelom i Davorom Rostuharom.

Na svim projekcijama bit će moguće kupiti sve knjige Davora Rostuhara po najpovoljnijim cijenama, kao i najnoviju knjigu Ljubav oko svijeta.


Nakon što kupite svoje ulaznice, sustav automatski blokira po jedno sjedalo sa svake strane vaše skupine ulaznica te se tako osigurava razmak između posjetitelja. Nema potrebe da sami ostavljate razmak pri kupnji, jer su prazna sjedala koja osiguravaju razmak već označena kao prodana. Broj trenutno dostupnih ulaznica nije realan, budući da će dio tih mjesta biti blokiran za održavanje epidemiološki preporučenog razmaka među posjetiteljima.

Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Nošenje higijenskih maski obavezno je unutar prostora Studentskog centra. Molimo ponesite vlastite maske.

Događaj će biti sniman i fotografiran za potrebe promocije, svi posjetitelji svojim dolaskom potvrđuju da su suglasni s time te pristaju na fotografiranje.

Jedan odgovor na “Svečana KEK premijera filma ‘Ljubav oko svijeta’”

 1. Anonimno napisao:

  Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

  ?????????????????????

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.