fbpx

Engleska izdanja knjiga autora Davora Rostuhara Love Around the World, The Journey’s Magic Polar Dream objavljena su i dostupna i u elektronskom izdanju na Amazonovom Kindleu. Inspiraciju, motivaciju i snove koje ove knjige sadržavaju sada možete uvijek nositi sa sobom, u džepnom Kindle izdanju. 😉

Gdje kupiti knjige?

Love Around the World:

BUY ON AMAZON

Polar Dream:

BUY ON AMAZON

The Journey’s Magic:

BUY ON AMAZON

Knjige na engleskom jeziku u tiskanom izdanju dostupne su u KEK Internet trgovini.

Ako si zainteresirana za tiskano englesko izdanje najnovije knjige Davora Rostuhara Love Around the World, zabilježi se na listu čekanja kako bismo te obavijestili kada knjiga bude tiskana i dostupna.

Jedan odgovor na “Kindle izdanja knjiga Davora Rostuhara”

  1. Anonimno napisao:

    Ovo su dobre vijesti iz tvrtke LendingTree inc, nudimo sve vrste zajmova kako bismo zadovoljili vaše željene želje. Bilo da se radi o zajmu za pokretanje novog posla, kupnju automobila, kuću, kupnju nove mehanizacije ili otplatu dugova. Drago mi je da je LendingTree, tvrtka s najvećim povjerenjem u online zajmu, ovdje da pomogne. Obratite nam se e-poštom na (lendingtreegroupinc@gmail.com).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Čitajte dalje

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.