fbpx

Engleska izdanja knjiga autora Davora Rostuhara Love Around the World, The Journey’s Magic Polar Dream objavljena su i dostupna i u elektronskom izdanju na Amazonovom Kindleu. Inspiraciju, motivaciju i snove koje ove knjige sadržavaju sada možete uvijek nositi sa sobom, u džepnom Kindle izdanju. 😉

Gdje kupiti knjige?

Love Around the World:

BUY ON AMAZON

Polar Dream:

BUY ON AMAZON

The Journey’s Magic:

BUY ON AMAZON

Knjige na engleskom jeziku u tiskanom izdanju dostupne su u KEK Internet trgovini.

Ako si zainteresirana za tiskano englesko izdanje najnovije knjige Davora Rostuhara Love Around the World, zabilježi se na listu čekanja kako bismo te obavijestili kada knjiga bude tiskana i dostupna.

4 komentara na “Kindle izdanja knjiga Davora Rostuhara”

 1. Anonimno napisao:

  Ovo su dobre vijesti iz tvrtke LendingTree inc, nudimo sve vrste zajmova kako bismo zadovoljili vaše željene želje. Bilo da se radi o zajmu za pokretanje novog posla, kupnju automobila, kuću, kupnju nove mehanizacije ili otplatu dugova. Drago mi je da je LendingTree, tvrtka s najvećim povjerenjem u online zajmu, ovdje da pomogne. Obratite nam se e-poštom na (lendingtreegroupinc@gmail.com).

 2. Anonimno napisao:

  Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospođe Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga.
  Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

 3. Anonimno napisao:

  Zdravo,

  Danas se primjenjuje konsolidacijski zajam ..

  Ponuda zajma s širokim rasponom financijskih usluga koja ukljucuje: poslovno planiranje, komercijalne i razvojne financije, nekretnine i hipoteke, zajmove za konsolidaciju dugova, poslovne zajmove, privatne zajmove, refinanciranje domova, studentske zajmove s niskom kamatnom stopom od 2%.
  Molimo vas da nas kontaktirate radi sigurnog i neosiguranog zajma. Zainteresirani kandidati trebaju nas kontaktirati putem e-pošte: jeromeburchael91@gmail.com

  Takoder kontaktirajte putem whatsappa: +12149748303
  S poštovanjem.
  Jerome Burchael

 4. Anonimno napisao:

  I am a private money lender that give out fast cash no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location (WhatsApp) number +918131026914 or email pacificlanding350@gmail.com Pacific landing Services Mr. Gupta Dwyer.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavi se na newsletter

Prati nas na društvenim mrežama

Od Norveške do Antarktike i od Južne Amerike do Japana, objavljujemo zanimljive tekstove, reportaže i fotke. Budi uvijek u toku i ne propusti novosti iz svijeta ekspedicionizma i kulture.